Social MediaSocial Media is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de Online Wereld. Met alleen een website of een reclame folder ben u er in de meeste gevallen al lang niet meer. Het is een uitstekende toevoeging aan uw online activiteiten en bied u de mogelijkheid om op een relatief goedkope manier meer naamsbekendheid te genereren maar nog belangrijker om in contact te treden met uw doelgroep. Waar een website of een reclame folder stopt bij eenrichtingsverkeer biedt Social Media de mogelijkheid om echt in gesprek te treden met uw doelgroep. Niet langer een monoloog maar juist een dialoog!

Door de immense populariteit  is het echter lastig het overzicht te bewaren. Kiest u voor Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn of wellicht een combinatie van meerdere kanelen? Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van Social Media.

Omdat niet iedereen gelijk is wat betreft kennis en het gebruik van Social Media bieden wij eenieder wat hij of zij het beste kan gebruiken. Van de beginner tot een meer ervaren gebruiker iedereen kan er mee aan de slag. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Social Media KickstartDe Social Media Kickstart is ideaal voor hen die hebben gehoord van het succes en de mogelijkheden maar eigenlijk nog niet precies weten hoe en waar ze moeten beginnen. Tijdens de Kickstart helpen wij u van A tot Z met het starten van uw activiteiten op Social Media.

Social Media CoachingBent u al wat beter bekend met Social Media en heeft al enige ervaring opgedaan, maar heeft u toch nog wat onduidelijkheden of vragen. Wellicht is wat Social Media Coaching precies wat u kunt gebruiken er verder helpt.

Social Media AnalyseBent u al een ervaren gebruiker op het gebied van Social Media en hoeven we u de fijne kneepjes van het gebruik niet meer te leren? U zult ervaren dat simpel weg ‘gebruiken’ niet altijd voldoende is. Uw Social Media gebruik dient ook geanalyseerd te worden. Wat werk wel, wat werk minder en wat is tijdsverspilling. Doormiddel van een Social Media analyse van uw activiteiten weet u precies hoe uw activiteiten ervoor staan.

 • Contactgegevens

  RoyAll Digital
  H.W. van Heelstraat 12
  5327AH Hurwenen

  Tel: 0418 - 662172
  Mob: 06-11357507
  Mail: roy@royalldigital.nl

  KVK: 50.25.57.46

 • Volg ons op Facebook!