SEO

Zeg nou zelf, wat is in de meeste gevallen het eerste wat u doet wanneer u ‘ergens‘ naar op zoek bent of ‘iets‘ wilt weten? Of het nu dat ene fantastische recept is, een cover voor uw iphone of een specialist op het gebied van Social Media, u zoekt er naar op het internet. En net zoals u zoekt op het internet doen vele andere mensen dit ook.

Zo ook de potentiële klant die op zoek is daar het product of dienst die u aanbiedt. Dit is dat ook de reden dat het zo belangrijk is dat uw website goed wordt gevonden in de zoekmachines. Immers, wanneer uw website niet wordt getoond wordt de van de concurrent dit wel!

Met Zoekmachine Optimalisatie bedoelen we het optimaliseren van uw website zodat deze zo goed mogelijk gevonden wordt in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo of startpagina. En hoewel er verschillende zoekmachines zijn is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine. In Nederland gebruikt bijvoorbeeld liefst 95% van de mensen Google om te zoeken binnen de meer dan vijf miljoen .nl domeinen die er momenteel zijn.

Niet zo vreemd dit dat er dan ook flink wat werk verzet moet worden om te zorgen dat ook uw website goed word gevonden tussen dit enorme aantal andere websites die door Google worden getoond.

Wanneer u uw website door RoyAll Digital laat bouwen zorgen wij er automatisch voor dat deze website wordt geoptimaliseerd. Wanneer uw website echter niet door ons is gebouwd hoeft dit geen probleem te zijn. Ook dan kunnen wij in de meeste gevallen uw website zo goed mogelijk optimaliseren.

“Wist u trouwens dat er dagelijks wereldwijd meer dan een miljard zoekopdrachten in Google
worden ingevoerd en dit gebeurd in 181 landen in 146 verschillende talen.”

 • Contactgegevens

  RoyAll Digital
  H.W. van Heelstraat 12
  5327AH Hurwenen

  Tel: 0418 - 662172
  Mob: 06-11357507
  Mail: roy@royalldigital.nl

  KVK: 50.25.57.46

 • Volg ons op Facebook!